Г-н Кацаров, вие се провалихте. С тези думи бившият здравен министър

...
Г-н Кацаров, вие се провалихте. С тези думи бившият здравен министър
Коментари Харесай

Бившият здравен министър към настоящия: Вие се провалихте!

" Г-н Кацаров, вие се провалихте ". С тези думи някогашният здравен министър се обърна към сегашния министър на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров по време на брифинг на ГЕРБ.

" Интересно развиване на обстановката с министър Кацаров. В рамките на 3 дни си трансформира мнението няколко пъти - един път върви на ски, различен път твърди,че е бил на надзорен обзор и не е лежал в болничното заведение. Той лъже, излъга всички български жители. Продължавам да запитвам подписвал ли е документи за непринудено постъпване в  " Пирогов "? И на децата стана ясно, че право на надзорен обзор след 12 януари той не е имал ", сподели някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов. По думите му поради спрения имунизационен развой, българите са изложени на риск в края на есента. 

Ангелов насочи няколко въпроса към Кацаров, свързани с новоназначения в няколко лечебни заведения. " Назначен ли е за шеф на ямболската болница пенсионер, упражнил правото си на пенсия, който банкрутира болничното заведение в Раднево, за която имаше митинги? Назначен е нов шеф на " Александровска болница " – какво реализира той в лечебните заведения в Шумен и Ловеч? Назначен ли е за член на Съвета на шефовете на болница " Св. Анна " във Варна представител на " Демократична България "? ", попита той. 

Бившият здравен министър зададе още един въпрок на Кацаров - къде се е провел новоназначеният съвет на шефовете на " Пирогов "?.

Според Ангелов сега България разполага с задоволително ваксини, само че в края на месеца част от тях ще бъдат бракувани и изхвърлени поради спрения имунизационен развой. Това ще изложи българите на риск през есента.

" " Изчегъртаха ” Балтов, шефа на ямболската и варненската болница, шефове на Коронавирус отделения. Дано не стигнат и до ВМА ”, добави Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР